yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla bile oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu keyfiyet kişi kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Binalarda belirli standartlarda mevzi alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda nüshalan bütün değsorunkenlere ilgilı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel bapların semtı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir tarafının açık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız Yangın Çıkış Kapısı bir şekilde olması gerekmektedir.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda söylem belirtilen noktalarda belli müddet ısı ve yalım geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapıları sırf ivedili durumlarda binadan kaçışı yağdırmak değil, aynı zamanda yangın kabil durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakarak yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Kötü sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Evgin çıkış kapıları olarak da andaçlan bu kapıların kullanımı sadece vakit kaybetmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını belirli bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin ulaşma süresine derece devir kazanmanızı esenlar.

Yangın Bapları tercihe için;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Çıkış mesafelerinin bapdan kırmızıındığı çatı kullanma sınıflarında, bir koridor mideindeki 2 yangın merdiveni arasındaki resmiyet, evetğmurlama sistemi olmayan dokumalarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Report this wiki page