Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

öz 3- Kaçış merdiveni strüktürnın dışında kalabilir. Ancak bununla müntesip uyulması müstelzim kimi kurallar mevcut. Mesela; bir strüktürnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden çokça ise yapı dışına kilitsiz küreksiz merdiven bünyelmasına ruhsat verilmemektedir.

Bu nedenle, satın iktibas hükümı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate aldatmaınmalıdır. Ayrıca aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki performansını etkisinde bırakır.

merhaba solgunyer bile bulunana getir depomuza çift kanat yahut nazar boncuğu kanat elimizde proje var ölçülere bakarak fiyat verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır vakit kaybetmeden hediye verilmesi önemle dilek olunur. bana numaradan dikme olarak ulaşabilirsiniz

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin yerı silsile, yangın bapları ekseri özel şümul ve kapı menteşeleri gibi öteki yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Müstacel çıkış kapıları binası bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların mirlıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısı, yangın esnasında kayırma katkısızlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Değişik bir şart ise bapların tıpkı berrak duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre eğer yangın bapsı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve kategorik şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın bapsı montajı büsbütün profesyonel şekilde yapılması müstelzim ve imalatta selim şekilde ortaya çıkan üründe yanlış dokumalmaması müstelzim bir anlayışlemdir.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile işlevlerini Yangın Çıkış Kapısı namına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının kenarı gün son sıcaklıkölçer farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı doğruca itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Branş bünyesında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Yangına karşı güvende eğleşmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların kişi eminğini getirmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna demetlı olarak bileğişçilikmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en birebir Yangın Çıkış Kapısı fiyata satın iletilmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page